Kik

vagyunk?

Cégcsoportunk alapító társaságai 2015-ben és 2017-ben alakultak. Csapatunk minden tagjának egyenként is már több mint 20 év tapasztalata van a társasházak és ipari épületek építésében. Ennyi évvel a hátunk mögött mondhatjuk, hogy igazán otthon vagyunk ebben a műfajában az építőiparnak. A szakma szépsége mellett megismertük a főbb problémaköröket, és minden esetben megtaláltuk a megoldásokat is. Cégünk azért jött létre, hogy teljes körűen segítse a zöldmezős beruházásokat, a csarnokbővítéseket és átalakításokat, hogy vezetőként csak azzal kelljen a projekt alatt foglalkoznia, amivel igazán szeretne. Vállaljuk, hogy átláthatóan és precízen kísérjük végig a beruházást még a tervezési fázis előtti állapottól indulva egészen az átadásig. A generáltervezéstől elkezdve a pályáztatási folyamaton át az elszámolásig segítjük a lehető legjobb minőségű megvalósulást. Minden esetben megtaláljuk a megrendelő számára legideálisabb megoldásokat a lehető legmagasabb műszaki tartalom szem előtt tartása mellett.

Mitől más az,

amit mi nyújtunk?

Az igazi innováció a projekt kísérési módszerünknél az, hogy nem használunk kötelező érvényűen generál kivitelezőt a kezelt beruházásoknál, hanem a folyamatokat teljes egészében mi tartjuk kézben. Így jelentős összegeket tudunk megtakarítani megrendelőinknek, ugyanakkor maximális biztonságot garantálunk és teljes körű felelősséget vállalunk a kivitelezés folyamán az elejétől a végéig. Minden lépésünk átlátható és számszerűsíthető, nincsenek rejtett tételek a sorok között. Már a projekt „beszélgessünk róla” fázisában szeretünk csatlakozni, a megrendelővel együtt alakítjuk a koncepció terveket és jutunk el egészen a kiviteli tervekig, de ugyanakkor alakítjuk a költségvetést és megtaláljuk a beruházáshoz leginkább passzoló kivitelezői gárdát, akiket 100% mi irányítunk és ellenőrizzük teljesítésüket. Mindemellett a műszaki ellenőrzés és a gyártmánytervek elkészítése is 100% a mi feladatunk. Felelősségi körünk így jóval szélesebb, mint egy átlagos építészeti projekt menedzsmenttel foglalkozó cégé, munkánkat úgy tudjuk a leghatékonyabban végezni, ha megvan irányunkban a teljes bizalom, amit természetesen minden esetben számokkal és kiváló minőségben megvalósult csarnokokkal tudunk megalapozni.

Mivel foglalkozunk

még?

Másik fő tevékenységi körünk a zátonyra futott projektek megmentése. Számtalan esetben találkoztunk rosszul elkészített tervekkel, amelyekkel nem tarthatóak az irányszámok, elszáll a költségvetés és látszólag nem megvalósítható a beruházás. Az is gyakran előfordul, hogy nem a megfelelő minőségben, nem hozzáértők által vezényelt építkezéseknél van szükség mentőövre. Ezekben az esetekben is segítünk, átnézzük a már meglévő tervcsomagot, ha szükséges, átrajzoljuk és kijavítjuk, hozzáigazítjuk a megrendelő igényeihez és természetesen pénztárcájához. Segítjük a kivitelezést, nem zárkózunk el generál kivitelező cég bevonásától sem. Velünk szakértő ellenőrzést kapnak a legbonyolultabbnak tűnő költségvetési táblázatok is, hogy biztosan ne kelljen a végén hirtelen felbukkanó bújtatott sorokkal találkozni.